Skriv ut den här sidan

Inför ditt besök

Receptionen är öppen alla vardagar klockan 7.30-17.30. Anmäl dig alltid där när du kommer till oss.

När du kommer till oss, ta alltid en kölapp och slå dig ned för att vänta på din tur. Kom gärna i god tid, eftersom det kan vara kö.

Visa alltid legitimation och eventuellt högkostnadskort eller frikort. Betala gärna med betalkort hos oss. Du kan även få en faktura, men då måste du betala den senast 31 dagar efter ditt besök.

Du som ska ta prover

Hos oss finns ett laboratorium där du som har remiss är välkommen att lämna dina prover. Även du som har remiss från andra vårdgivare har möjlighet att lämna prover hos oss.

Att tänka på

Vi ber dig undvika att ha parfym och andra starka dofter när du kommer till oss. Detta eftersom många av våra patienter och personal är allergiska.

Bli patient hos oss

Du är välkommen till oss även om du inte är listad här. Vill du lista dig hos oss fyller du i vår listningsblankett. Du har också möjlighet att välja en fast läkarkontakt på vårdcentralen. Fördelen med en fast läkarkontakt är att läkaren kan lära känna dina behov och ge dig en samordnad och kontinuerlig vård.

Du kan själv skriva ut blanketten och lämna i vår reception eller hämta en blankett hos oss. Det finns en blankett för vuxna och en för barn. Du kan också lista dig via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Tolk till ditt besök

Behöver du tolk till ditt besök kan du kontakta oss via telefon, eller prata med oss i receptionen för mer information.

Försök vara ute i god tid för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till Valsta centrum.

Hitta hit

Du hittar oss på Hammargatan 6, i Valsta centrum.

Du som kommer med buss stiger av på hållplats Valsta centrum.

När vi har stängt

När vi har stängt ska du kontakta cityakuten närakuten Löwet på Löwenströmska sjukhuset. Hit är du välkommen med lättare akuta besvär.